От създаването ѝ през 2011 г., GEL.IT.UP BY GIUP® непрекъснато усъвършенства своите продукти, като поддържа съответствие със своя лозунг „Превъзходна иновация“. Нашата мисия е непрекъснато да предоставяме продукти от най-висок клас, като същевременно се придържаме към всички разпоредби на ЕС и световните GMP (добра производствена практика). Практиката без жестокост при разработването на нашите продукти е изключително важна за нас и успяхме да разширим това от суровини до краен продукт.

НАЙ-ВАЖНО нашият подход към обслужване на клиентите / удовлетвореност 1 на 1 е нещо, в което ние и всички наши GEL.IT.UP BY GIUP® семейни дистрибутори се гордеем. Въпреки че GEL.IT.UP BY GIUP® бързо се развива в световен мащаб, нашата дистрибуторска мрежа остава голямо семейство, към което с нетърпение ви каним да се присъедините!

Гордеем се с това, че предоставяме нашата линия продукти на професионалисти, само по този начин гарантираме, че стандартите за ноктите се поддържат и спазват.

GEL.IT.UP BY GIUP® вярва, че козметичните продукти трябва да са без жестокост. Гордеем се с одобрението на Leaping Bunny. Глобална програма, Leaping Bunny изисква норми без жестокост над законовите изисквания.

Всички наши собствени марки козметични продукти и продукти за лична хигиена са одобрени по програмата Cruelty Free International Leaping Bunny, международно разпознаваемия златен стандарт за продукти без жестокост. Ние се придържаме към политиката на фиксирана дата на прекъсване и активно наблюдаваме нашите доставчици, за да гарантираме, че нашите продукти продължават да се придържат към критериите на Leaping Bunny. Нашата система за мониторинг на доставчици също се подлага на независим одит.

За повече информация относно критериите Cruelty Free International, Leaping Bunny и Leaping Bunny, моля посетете www.crueltyfreeinternational.org

Оставайки верни на визията за по-добра планета, ние прилагаме практики, които гарантират качеството и безопасността на продуктите, гарантиращи защитата на нашата околна среда и животни. Нашият свят се променя непрекъснато и затова се нуждае от помощ, за да бъде защитен. Това трябва да е приоритет за всички.

В GEL.IT.UP от GIUP® ние ясно разбираме тези нужди и сме вдъхновени от философията за зелен растеж и продукти без жестокост. GEL.IT.UP от GIUP® има собствена Програма за Управление на Отпадъците, чрез която рециклираме употребявани и стари бутилки с гел-лак.

Нашите клиенти могат да ни изпращат всички видове бутилки с гел-лак (дори от други компании) и ние гарантираме, че те се рециклират.

Новите тенденции на сезона от GEL.IT.UP от GIUP®, който представя THE TRIBE Limited edition, новата цветна колекция, която определено не остава незабелязана! Комбинацията от нови и стари нюанси е тук, за да намагнетизира всички очи!

Ограниченото издание TRIBE от GEL.IT.UP от GIUP® е поредица, вдъхновена от философията на продуктите без зелена земя и без жестокост! Комбинацията от пастелни, бляскави и преливащи се нюанси е тук, за да плени и открадне шоуто! Пълна цветова палитра, която съставя топ тенденциите за новия сезон пролет / лято 2020! Цветове, нюанси и имена, вдъхновени от нашата визия за по-добро утре.

Нашата продуктова гама включва:

UV / LED Soak Off Gel Polish Systems

Builder Gel Systems

Acrylic Systems

MultiMix Synthogel (Известен също като Акригел / Полигел)

Пили за нокти (100/180, 100/120 Grit, 180/180 блокове за Бъфиране, Пили за гъби за нокти)

UV / LED CCFL Лампи

Консумативи (гел, акрил, четки за нокти, Ombre гъби)